منتديات جناب الهضب

جدارة ، موقع نور ، برنامج نور ، جداره ، النتائج ،حافز ، قياس ،نتائج الطلاب ، نتائج الطالبات ، نتائج القدرات ، اسماء المرشحات ، دفعات جدارة ، أخر أخبار جدارة،نتائج القدرات ، نتائج التحصيلي ، جناب الهضب التعليمي ، موهبة ،كفايات

اعلانات قوقل متجاوبة2

صحيفة حزم

صحيفة حزم المالك ورئيس التحرير مرعي بن علي القحطاني http://www.alhzim.com/index.php

    The Chemistry of Grilling If you’re firing up the barbecue this week for an Independence Day (or Canada Day!) cookout, you don’t want to m

    شاطر

    The Chemistry of Grilling If you’re firing up the barbecue this week for an Independence Day (or Canada Day!) cookout, you don’t want to m

    مُساهمة من طرف فريق العمل بجناب الهضب في الجمعة 3 يوليو 2015 - 6:33

    The Chemistry of Grilling

    If you’re firing up the barbecue this week for an Independence Day (or Canada Day!) cookout, you don’t want to miss this week’s Reactions video. We’ve got chemistry knowledge that will impress your guests like, “why is red meat red?” You’ll also learn about the amazing Maillard Reaction that turns that red meat into delicious grilled brown. We also settle, once and for all, the age-old debate of gas vs. charcoal.

    رد: The Chemistry of Grilling If you’re firing up the barbecue this week for an Independence Day (or Canada Day!) cookout, you don’t want to m

    مُساهمة من طرف فريق العمل بجناب الهضب في الجمعة 3 يوليو 2015 - 6:33


      الوقت/التاريخ الآن هو الإثنين 5 ديسمبر 2016 - 1:29